Programează-te

Numele *

Telefon *

Data *

/

Ora *

Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google. Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii.

Despre noi

Clinica Stomatologică  ”Gumeniuc-Dental” a fost fondată în anul 2010, de către Aureliu si Victoria Gumeniuc, având drept scop oferirea unui spectru larg de servicii stomatologice calitative și moderne, conform standardelor internaționale.

Fiecare pacient este important pentru noi, iar restabilirea frumuseții zâmbetului său este ceea spre ce tindem. Pentru a putea oferi un tratament eficient pacienţilor noștri, am selectat o echipă de medici pasionați în domeniu și aflați în continuă dezvoltare profesională. Întreaga experiență a acestora este axată pe executarea unor manipulații nedureroase și operative.

Implicarea activă a pacientului în tratament și stabilirea unei relații de încredere între acesta și medic, este esențială pentru noi. Pentru a ne cunoaște mai bine pacienţii, la prima vizită punem accentul pe comunicare. În acest fel, medicul va putea propune cele mai potrivite opțiuni de tratament și în urma unei analize minuțioase împreună cu pacientul, se va alege soluția optimă pentru ambii. Și pentru că ne gândim la confortul pacienţilor noștri le oferim toate  serviciile  medicale în condiții de siguranță și într-o ambianță primitoare si confortabilă.

 

Suntem deschiși
Luni – Vineri: 9:00 – 19:30

Sîmbătă: 9:00 – 14:00

Duminică: Zi liberă

Copyright © 2023 Gumeniuc-Dental